Oma Lääkärisi Tampere keskusta valinnanvapauspilotti

Mehiläinen Oma Lääkärisi Tampere
Itäinenkatu 3, 1. kerros
33210 Tampere
Puhelin: 0400 989 003

 

Tervetuloa Mehiläisen asiakkaaksi!

Mehiläinen on listautunut palveluntuottajaksi Tampereen kaupungin valinnanvapauskokeilussa. Valinnanvapauskokeiluun kuuluva terveysasemamme on nimeltään Mehiläisen Oma Lääkärisi Tampere. Terveysasemamme on avautunut keväällä 2017. Asiakkaaksemme on listautunut jo noin 600 tamperelaista.

Voit listautua Mehiläisen Oma Lääkärisi -aseman asiakkaaksi kirjautumalla Tampereen kaupungin valintaportaaliin täällä.

Mehiläisen Oma Lääkärisi -aseman vastaavana lääkärinä toimii yleislääketieteen erikoislääkäri Atte Vadén sekä vastaavana sairaanhoitajana Virpi Silván. Aseman sosiaaliohjaajana työskentelee Toni Torikka.

Oma Lääkärisi -aseman vastaava lääkäri Atte Vadén
Oma Lääkärisi -aseman vastaava lääkäri Atte Vadén

Mitä palveluita Oma Lääkärisi -asemalta saa?

Asiakkaaksi listautunut saa Oma Lääkärisi -asemalta julkista perusterveydenhuoltoa vastaavat palvelut eli lääkäri- ja sairaanhoitajavastaanotot sekä vastaanottopalveluun liittyvät tutkimukset, kuten laboratorio- ja röntgenpalvelut. Pakettiin kuuluvat lisäksi fysioterapia, mielenterveys- ja päihdetyö sekä sosiaaliohjauksen palvelut. Saat lisätietoja palvelupaketista Tampereen kaupungin sivuilta täältä.

Miten Oma Lääkärisi -aseman asiakkaaksi voi listautua?

Oma Lääkärisi -aseman asiakkaaksi voi listautua sähköisesti kaupungin tietojärjestelmässä, soittamalla terveyspalvelujen neuvontaan (03 10023) tai asioimalla Kaukajärven, Linnainmaan tai Tammelakeskuksen terveysasemalla.

Sähköisen palvelun käyttö vaatii tunnistautumista joko verkkopankkitunnuksilla, sähköisellä henkilökortilla tai mobiilivarmenteella.

Mitä Oma Lääkärisi -asemalla asiointi maksaa?

Asiakasmaksut Oma Lääkärisi -asemalla ovat täysin samat kuin julkisella sektorilla. Kaupunki perii asiakasmaksut.

Huomaathan, että Mehiläisen Oma Lääkärisi -asema sekä samassa osoitteessa sijaitseva Mehiläisen yksityislääkärikeskus ovat erillisiä yksiköitä. Voit käyttää Mehiläisen työterveyshuoltoa ja itse maksavana asiakkaana myös yksityislääkäripalveluita, vaikka listautuisitkin Oma Lääkärisi -aseman asiakkaaksi.

Laboratorio- ja kuvantamistutkimukset:

Valinnanvapauskokeilussa palvelupakettiin kuuluvat perusterveydenhuollon tavanomaiset laboratorio- ja röntgenpalvelut. Nämä palvelut edellyttävät lähetettä lääkäriltä tai sairaanhoitajalta.

Lähetteen mukaisiin laboratoriotutkimuksiin liittyvä näytteenotto on mahdollista joko Mehiläisen lääkärikeskuksen laboratoriossa tai FIMlabin näytteenottopisteessä.

Voit halutessasi käydä kuvantamistutkimuksissa Mehiläisen tai Hatanpään kuvantamispalveluissa.

www.kanta.fi -sivuston kautta näet omat sähköiset resepti- ja terveystietosi. Reseptiuusinnat ja tiedustelut onnistuvat myös takaisinsoittojärjestelmämme kautta sekä asioimalla Digiklinikan välityksellä.

Hoitoon pääsy

Aseman aukioloaikoina saat asiantuntevan palvelun Mehiläisen Oma Lääkärisi -asemalta nopeasti ja tehokkaasti. Toimimme ajanvarauksella. Ajan varaaminen onnistuu soittamalla Oma Lääkärisi -asemalle numeroon 0400 989 003.

Vastaanottoaikoja Oma Lääkärisi -asemalle ei voi varata Mehiläisen verkkoajanvarauksen tai OmaMehiläinen-mobiilisovelluksen kautta.

Iltaisin ja viikonloppuisin, Oma Lääkärisi -aseman ollessa suljettuna, voit akuutissa sairaustapauksessa hakeutua suoraan ACUTAn päivystykseen.

Aseman sijainti:

Tampereen Mehiläisen Oma Lääkärisi -asema sijaitsee Keskustorin laidalla Finlaysonin alueella osoitteessa Itäinenkatu 3. Terveysasema sijaitsee Mehiläisen 1. kerroksessa.

Aukioloajat:

Oma Lääkärisi -asema on auki maanantaista perjantaihin klo 08.00-16.00.

Yhteystiedot:

Puhelin: 0400 989 003 (suora numero Tampereen Oma Lääkärisi -asemalle). Oma Lääkärisi -asemalla on käytössä takaisinsoittoautomaatti. Jos emme pysty heti vastaamaan puheluusi, niin soitamme sinulle pian takaisin.

Tutustu palveluihimme

Oma Lääkärisi on potilaan ehdoilla toteutettavaa huipputason julkista terveydenhuoltoa.

Kaikki palvelut
Uncategorized

Kuumuuden terveysvaikutukset

Lämmin ilma ja kuumuus ovat vallanneet Suomen. Pitkä hellejakso vaikuttaa elimistöön monin eri tavoin ja kuumuuden terveysvaikutukset on hyvä ottaa huomioon. Kuumuus heikentää esimerkiksi vanhusten sekä sairaiden fyysistä terveyttä entisestään. Mitä pitkä hellejakso tarkoittaa terveyden kannalta? Pitkä hellejakso rasittaa pitkäaikaissairaiden.. Lue lisää